Customer Experience Executives

By Invitation Only 

Du er landet her, fordi du har fået en personlig invitation. 

Bliv medlem af et helt nyt og eksklusivt netværk for kommercielle chefer i de største danske og udenlandske B2B og B2B2C virksomheder.

 

Customer Experience Executives (CXE) er drevet af Jesper Krogh Jørgensen fra Customer Experience Office.

Klik her for at sende email til Jesper og bliv tilmeldt opstartsmøde med gæsteoplæg fra DSV 11. juni kl. 8.00 til 11.00:

Har du ikke mulighed for at deltage 11. juni?

Der vil naturligvis komme flere møder fremover, og vi opretter muligvis også flere grupper.

Det næste møde foregår fredag d. 21. august kl. 8.00 – 11.00 og har temaet “Vækstledelse i en recession”

Så klik her for at melde din interesse for at være med på et senere tidspunkt:

Sådan foregår det

Vi mødes 4-5 gange årligt kl. 8-11 hos Customer Experience Office i Amaliegade 6 i København og 4-5 gange årligt på en on-line workshop.

Eksempler på temaer for møderne:

Gæsteoplæg 11. juni

På det første møde fortæller Rene Falch-Olesen, Chief Commercial Officer, DSV Group, om hvordan DSV har etableret et globalt CUSTOMER SUCCESS PROGRAMME på blot 90 dage.

“Vi brugte Jesper og hans team både til at få vores NPS løsning sat i søen i fire lande på kun 90 dage og drifte løsningen indtil vi selv fik etableret det rigtige interne team”

Få et halvt års gratis medlemskab

Hvis tilmelder dig inden 1. april og deltager på det første møde, får du et halvt års medlemsskab af Customer Experience Executives HELT GRATIS.

Normalprisen for et medlemsskab er DKK 450,- + moms per måned. Så du sparer DKK 2.700,-

Dit medlemsskab kan til enhver tid opsiges med 3 måneders varsel, så vi kan nå at finde en afløser, inden du forlader gruppen.

Der er kun plads til 12 personer i gruppen, som optages efter først-til-mølle-princippet. 

Af konkurrencemæssige årsager kan der ikke deltage mere end én person fra hver branche i gruppen. Så skynd dig at tilmelde dig før dine konkurrenter!

Eksperthjælp lige ved hånden

Jesper Krogh Jørgensen vil være din vært på hvert møde og du har derfor eksperthjælp til rådighed, som du kan benytte kvit og frit i løbet af de 3 timer.

Jesper er en af Danmarks mest erfarne specialister inden for udvikling og måling af kundeloyalitet – herunder NPS, Net Promoter Systemer, Kunderejser, Service Design og Customer Experience.

Sidste frist for tilmelding er 1. juni: