Savner I en effektiv måde at skabe større kundeorientering i hele organisationen, før I bliver sejlet agterud af konkurrenterne?

Kundeorienterede virksomheder har mere loyale kunder, lavere omkostninger og større vækst. Men i mange virksomheder strander strategier og initiativer, fordi det simpelthen tager for meget organisatorisk energi og tid at træne alle medarbejdere og udvikle en mere kundeorienteret kultur i virksomheden.

Hvad hvis I kunne købe en effektiv e-learning løsning, der kan motivere og engagere alle medarbejdere med kundekontakt – uden at det går ud over driften?

Eller en online Net Promoter certificering, der giver jeres programledere og specialister de grundlæggende kompetencer til at drive jeres NPS-program effektivt?

Styrk kundeorienteringen hos alle jeres medarbejdere

All Hands on Deck Training

All Hands on Deck er en times effektiv online træning af alle medarbejdere med kundekontakt

Vi skaber grundlaget for virksomhedens succes med kundeloyalitet ved at forklare om udbyttet og klargøre medarbejdernes roller i forbindelse med Net Promoter programmer. I en serie korte og effektive træningsvideoer på max. 4 min. får hver enkelt medarbejder dette udbytte:

 • Generel forståelse for NPS, systematikken og succeskriterierne
 • Uddannelse i, hvordan NPS bidrager til at øge kundernes livstidsværdi og virksomhedens vækst
 • Undervisning i, hvordan medarbejderen eller mellemlederen selv kan bidrage til bedre kundeoplevelser

Prisen afhænger af det totale antal licenser man køber, og ligger mellem 100 og 500 DKK + moms per medarbejder. Det er f.eks. muligt at træne op til 50 medarbejdere for under 25.000,- DKK + moms, eller op til 100 personer for under 40.000,- DKK + moms.

Try before you buy!

Prøv ‘All Hands on Deck’ online-træningsprogrammet gratis i 14 dage:

Styrk jeres nøglemedarbejdere med den officielle NPS-certificering

Program Leadership Toolkit

Sørg for at jeres programleder og CX/NPS specialister har de nødvendige forudsætninger til at drive jeres Net Promoter-program effektivt med den officielle NPS-certificering. Programmet består af over 8 timers online undervisning fordelt på en række moduler som f.eks. strategi, statistisk modellering, organisering, business case, change management og programledelse.

Forløbet indeholder:

 • Lektioner med videoer, håndbøger, checkspørgsmål og FAQ
 • Adgang til at spørge eksperter om specifikke råd
 • Træning og adgang til digitale værktøjer
CXO Customer Experience Office / Eksklusivt tilbud

Eksklusivt tilbud frem til 30/6-2021

Indtil d. 30/6-2021 kan du – uden meromkostninger – få en række ekstra services på toppen af det Net Promotor Master Class Certification program, vi udbyder sammen med OWEN CX Group. Det er vores erfaring, at denne ekstra support sikrer maksimal effekt for både deltageren og virksomheden.

Værdien af de ekstra gratis ydelser er mere end kr. 8.000 per certificering, og der er ingen begrænsning på, hvor mange certificeringer den enkelte virksomhed kan købe. Hver enkelt online CX Program Leader certificering koster kun 19.500,- DKK + moms – incl. de gratis services.

CXO Customer Experience office value added package

Den eksklusive pakke med ekstra services indeholder:

 • 30 min. forberedelsesmøde ud fra pre-certificeringstesten
 • 60 min. post-certificering session der sikrer maksimal effekt
 • 3-4 sparringssessioner for at vejlede og skabe fremdrift
 • CX-optimering (analyse, benchmarking og forbedringer)
 • Alle telefonsessionerne udføres af Jesper Krogh Jørgensen

Få 14 dages gratis prøveadgang til udvalgte moduler:

Richard Owen

Hvad er NPS?

NPS eller Net Promoter Score et af de vigtigste redskaber i succesfulde loyalitetsstrategier, fordi denne KPI giver jer en stærk indikation af, om jeres virksomhed skaber tilstrækkelig gode kundeoplevelser til at fastholde kunderne.

Med de rigtige digitale løsninger, kan NPS også bruges taktisk til at overvåge kundetilfredshed in real time samt optimere kundeorientering og salg, fordi vigtige kundesignalerne bliver sendt direkte til kundesupport, sælgere eller digitale marketingsystemer.

NPS er udviklet af Richard Owen i samarbejde med Bain & Company, og OwenCX har NPS certificeret medarbejdere i mere end 5000 virksomheder på verdensplan.

Kom i gang hurtigt, nemt og billigt

Onlinekurserne er en hurtig plug-and-play-løsning, der hurtigt kan skaleres fra lokale pilottests til international implementering i hele koncernen. Med onlinekurserne undgår i en langvarig udrulningsproces, hvor I først får trænet en gruppe medarbejdere, der derefter gradvist skal undervise resten af medarbejderne.

Onlinekurserne er effektiv kompetenceudvikling, fordi medarbejderne selv kan gennemføre kurserne, når det passer i forhold til deres øvrige opgaver. Med onlinekurserne undgår I at skulle stoppe driften for at sende hele afdelinger eller teams på kursus samtidig.

Onlinekurserne er en billig løsning, fordi I kun betaler for de kurser og certificeringer I har behov for, og senere kan tilkøbe samme kompetenceudvikling til nye medarbejdere. Mængderabatten for All Hands on Deck bliver beregnet på baggrund af jeres totale antal licenser. Så I får samme rabat uanset, om I køber alle licenser på en gang, eller udruller projektet i større eller mindre etaper.

Effektiv online- og videobaseret kompetenceudvikling

Net Promoter Masterclass Logo

Net Promoter Masterclass og All Hands on Deck er state of the art online og videobaseret kompetenceudvikling med gamification og positivt feedback, der motiverer og engagerer jeres medarbejdere. Derudover kan I selvfølgelig kan følge med i, hvornår jeres medarbejdere har gennemført forløbene.

Forløbene er tekstet på dansk, engelsk, tysk, italiensk, fransk, spansk, portugisisk, russisk, kinesisk og snart norsk, svensk og finsk. Derudover er der mange andre sprog på vej. De kan således bruges som en effektiv plug-and-play-løsning til hurtig national og international udrulning af NPS- og kundeloyalitetsstrategi.

Online- og træningsforløbene er udviklet af OwenCX og tilbydes i samarbejde med de bedste lokale eksperter, for at sikre at der er en lokal ekspert I kan rådføre jer med, og evt. tilkøbe ekstra relevante konsulentydelser, så I får maksimal effekt af NPS certificeringerne.

CXO står således for at afholde Executive workshop, og tilbyder derudover nogle helt særlige introduktionstilbud, som du kan læse mere om ovenfor.

Tilkøb strategisk sparring og ekstra medarbejdertræning fra CXO

Executive Workshop

Få en strategisk afklaring med ledelsesworkshop fra CXO

Ledelsesafklaringen er strategisk i sigtet og pragmatisk i detaljerne.

 • Vi vurderer virksomhedens specielle behov, så vi sikrer relevant fokus
 • Indholdet er skræddersyet til topledelsen og leveret af Jesper Krogh Jørgensen
 • Formatet er en 100% skræddersyet halvdagsworkshop for topledelse

Jesper Krogh Jørgensen er en af Danmarks mest erfarne specialister inden for udvikling og måling af kundeloyalitet – herunder NPS, Net Promoter Systemer, Kunderejser, Service Design og Customer Experience (CX).

Vi målretter gerne forløbene mod jeres behov

Vi tilbyder uddannelses- og træningsforløb designet til jeres situation og behov. Forløbene kan indeholde kurser og online læring, og de kan suppleres med bøger samt deltagelse på seminarer og konferencer.

Som partner med dansk eneret til OWEN CX Groups internationale Net Promotor Masterclass Certificering, tilbyder vi verdens vel nok bedste on-site og online NPS uddannelse og certificering på gunstige vilkår særligt tilrettet danske virksomheder.

Læs mere om CXO’s andre services her.

Som udgangspunkt målretter vi forløbene ud fra personens rolle, indfaldsvinkel til NPS-projekter og relevante opgaver.