Rapporter & Artikler

Herunder kan du læse nogle af de rapporter og artikler, som Jesper Krogh Jørgensen har været enten forfatter, redaktør eller medforfatter til. De handler typisk om strategi, ledelse, kundeorientering, customer experience, Net Promoter Score (NPS) samt udvikling og måling af kunde- og medarbejderloyalitet (eNPS).

Af Jesper Krogh Jørgensen

Af Jesper Krogh Jørgensen

Af Jesper Krogh Jørgensen

DMAV rapport 2018

Hent inspiration fra Danmarks mest anbefalede virksomheder. Læs om hvordan bl.a. Irma, Københavns Lufthavne og Alm. Brand Bank anvender NPS (Net Promoter Score) til at udvikle og måle deres kunders loyalitet. Du kan få indblik i,  hvordan de måler og udvikler medarbejdernes engagement ved brug af eNPS (Employee Net Promoter Score). Rapporten er baseret på konferencen Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed, som blev afholdt i november måned 2018, hvor Jesper Krogh Jørgensen var hoveddommer.

DMAV rapport 2017

Læs om hvad vi kan lære af Danmarks mest anbefalede virksomheder,  som ikke bare har en exceptionel dyb forståelse af deres kunders behov, men også er de bedste til at udnytter denne kundeindsigt til at skabe så ekstraordinært gode oplevelser for kunderne, at de ikke kan lade være med anbefale virksomheden. Rapporten er baseret på konferencen Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed, hvor Jesper Krogh Jørgensen er hoveddommer.

Global NPS Benchmarks 2018

Læs om hvordan en virksomhed i virkeligheden kan blive lige så kundeorienteret, som ledelsen går rundt og tror, at den allerede er… Hent inspiration fra nogen af de virksomheder i Verden som har den højeste NPS og/eller eNPS. Det er – måske ikke så overraskende – virksomheder, som også er globale markedsledere inden for deres respektive brancher. Læs bl.a. om virksomheder som Airbnb, Apple, Costco, Netflix, Samsung, Southwest Airlines, Starbucks, Tesla og USAA.

Af Jesper Krogh Jørgensen

Af Jesper Krogh Jørgensen

NPS indexet 2019 Danmarks Mest Anbefalede Virksomheder

Danfoss case i Kotlers “Marketing Bibel”

Læs om hvordan Danfoss har gennemført en global udrulning af en løsning til udvikling og måling af kundeloyalitet baseret på NPS. Jesper Krogh Jørgensen var med som eksterne rådgiver på hele rejsen fra et pilotprojekt i Sverige i én division til den globale løsning i 111 lande blev implementeret i alle divisionerne i hele koncernen. Jesper har skrevet artiklen – der er publiceret i Philip Kotlers “Marketing Bibel” (Marketing: An Introduktion) – sammen med en håndfuld engelske marketingprofessorer.

DMAV rapport 2019

Hvad gør Dinero til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed? Med en NPS på 70 og en imponerende eNPS på 89, må de have fat i den lange ende. Men hvad gør Dinero for at holde fokus på målgruppen, give kundeservice i verdensklasse og samtidig formå at have så glade medarbejdere? Se mere og bliv klogere i rapporten, der er baseret på konferencen Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2019, hvor Jesper Krogh Jørgensen var hoveddommer.