Rapporter

Herunder kan du læse nogle af af de rapporter, hvor Jesper Krogh Jørgensen har været enten forfatter eller redaktør. Rapporterne handler typisk om strategi, ledelse, kundeorientering, customer experience, Net Promoter Score (NPS) samt udvikling og måling af kunde- og medarbejderloyalitet (eNPS).

Af Jesper Krogh Jørgensen

DMAV rapport 2017

Læs om hvad vi kan lære af Danmarks mest anbefalede virksomheder,  som ikke bare har en exceptionel dyb forståelse af deres kunders behov, men også er de bedste til at udnytter denne kundeindsigt til at skabe så ekstraordinært gode oplevelser for kunderne, at de ikke kan lade være med anbefale virksomheden. Rapporten er baseret på konferencen Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed, hvor Jesper Krogh Jørgensen er hoveddommer.

Læs rapporten

Af Jesper Krogh Jørgensen

Global NPS Benchmarks 2018

Læs om hvordan en virksomhed i virkeligheden kan blive lige så kundeorienteret, som ledelsen går rundt og tror, at den allerede er… Hent inspiration fra nogen af de virksomheder i Verden som har den højeste NPS og/eller eNPS. Det er – måske ikke så overraskende – virksomheder, som også er globale markedsledere inden for deres respektive brancher. Læs bl.a. om virksomheder som Airbnb, Apple, Costco, Netflix, Samsung, Southwest Airlines, Starbucks, Tesla og USAA.

Læs rapporten