Kom til CXO events

Hos CXO er vi eksperter i at styrke kundeorientering, kundeoplevelse, kundeloyalitet og vækst i førende danske virksomheder.

Tilmeld dig et af vores events på listen nedenfor og bliv inspireret til, hvordan I bliver bedre til at arbejde strategisk og taktisk med at styrke kundeorienteringen i jeres virksomhed.

Vi udvikler og annoncerer løbende nye events, så tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få invitationer til nye events direkte i din mailboks.

Kom til gratis CXO events

Kommende events

Få et eksemplar af rapporten_ Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed

København, d. 17. august 2021 – kl. 8.45 til 11.00

Gratis Breakfast-Briefing

Gør kunder til ambassadører: 9 tips til max tilfredshed på hele kunderejsen

Nye tal viser, at ekstra tilfredse kunder er mere værd, end man har vidst. Så man skal ikke nøjes med tilfredse kunder – men have større ambitioner. Det betyder to ting:

  • Som virksomhed skal man arbejde metodisk med kundetilfredshed.
  • Man skal øge tilfredsheden i hele kunderejsen på tværs af alle kontaktpunkter.

Den primære målgruppe er topledere, salgs- og marketing beslutningstagere, ansvarlige for kundeservice og projektansvarlige for udvikling og måling af kundeloyalitet (f.eks. Net Promoter Score og optimering af kunderejser) i virksomheder med over 200 medarbejdere.

Det er et eksklusivt forum med maksimum 15 deltagere, da det skaber optimale betingelser for dialog og erfaringsudveksling mellem ligesindede.

Bliv certificeret som officiel Net Promoter ekspert

CXO tilbyder i samarbejde med OwenCX den eneste officielle NPS certificering i Verden. Net Promoter Masterclass Certification sker gennem en 2-dages intensiv on-site træningsworkshop i London og 6 måneders adgang til on-line NPS værktøjer, videoer og sparring med Richard Owen (medopfinder af Net Promoter Score). Prisen er kun DKK 24.800 + moms. Kontakt os på salg@cxo.as eller +45 31 79 79 70 for tilmelding, brochure eller yderligere information.

Certificeringerne gennemføres løbende – så kontakt os på salg@cxo.as for information om pladser på de kommende træningsworkshops.