Kundeudtalelser 

DSV Logo

“Vi brugte Jesper både til at få vores NPS løsning sat i søen i fire lande på kun 90 dage og drifte løsningen indtil vi selv fik etableret det rigtige interne team” 

Rene Falch Olesen
Chief Commercial Officer, DSV Group

Danfoss Logo

“Loyalitetsanalysen og den behovsbaserede kundesegmentering, som Jesper og hans kollegaer gennemførte, har skabt den bedste kunde- og markedsindsigt nogensinde for vores virksomhed”

Troels Petersen
Senior Vice President, Danfoss

Arbejdernes Landsbank Logo

”Vi gennemførte tre pilotprojekter, hvor vi testede en transaktionel NPS måling over for 750 kunder. Derefter satte vi rådgiverne i gang, efterhånden som de blev uddannet i konceptet, og et par måneder senere havde vi alle 350 kunderådgivere inkluderet. Samarbejdet med Jesper og hans team har fungeret rigtig fint. De har været proaktive og kompetente. Og så må jeg fremhæve deres hastighed. Det er flot at gennemføre et sådant projekt på kun 90 dage. Vores NPS score er meget tilfredsstillende. Vores brand er stærkt, og kunderne oplever konceptet positivt”

Simon Sinding Jørgensen
Strategi- og forretningsudviklingsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Tryk Logo

“Vi har i lang tid fokuseret på salgseffektivitet over for vores største internationale erhvervskunder. Alligevel fik vi med support af Jesper Krogh etableret en endnu mere effektiv og kundeorienteret salgsproces baseret på et helt nyt salgsparadigme. Processen gav os både inspiration og implementerede nogle enkle, effektive og gennemprøvede salgsmetoder og værktøjer”

Henning Skaarup,
Underdirektør, Tryg

MAN logo

“Det er enormt værdifuldt, at vi nu har tre kundesegmenter med homogene behov, som vi derfor kan tilrette vores value propositions til på tværs af de geografiske markeder, som er ret vigtigt i en så global branche som vores. Det har også givet os meget stor værdi, at vi nu har fået en fælles terminologi for vores kundetyper. Det betyder nemlig, at vi internt kan kommunikere mere effektivt og præcist om vores kunder og deres behov på tværs af landegrænser og de organisatoriske niveauer i virksomheden”

Otto Winkel
Senior Vice President, MAN Diesel & Turbo

Danfoss Logo

 

“Kundeloyalitetsprojektet er det mest professionelle projekt, vi nogensinde har haft”

 

Kent Kongsdal Rasmussen,
Gobal Sales Director, Danfoss

DSV Logo

“Det pilotprojekt, som Jespers team bidrog til at gennemføre i fire lande, skete på kun tre måneder. En bedrift som de fleste virksomheder med et globalt aftryk typisk vil være tilfredse med at lykkedes med inden for 12 måneder. Piloten gav samtidig et godt udgangspunkt for den globale udrulning, som vi selv gennemførte efterfølgende i sprints af 3 måneder – inspireret af piloten og Jespers metoder.”

Anders Norman
Director, Customer Experience and Sales Platforms, DSV Group

Danfoss Logo

“Projektet med Jesper og hans projektteam havde en unik tilgang. Fokus var i lige så høj grad på procesoptimeringer, kompetenceudvikling og kulturforandring, som på selve NPS analyserne”

Hildegard Artlieb Geciova,
Global Channel Development Director, Danfoss

Sahva logo

”De strategiworkshops, Jesper Krogh faciliterede, startede vores rejse mod kundeorientering af hele virksomheden, fordi vi fik en fælles forståelse i ledelsen for ’hvorfor’ og ’hvordan’ vi kan forbedre kundeoplevelserne”

René Engskov,
Adm. Direktør, Sahva

Jabra GN Logo

“I den globale transformationsproces vi gennemførte, da jeg var CEO for Samsung Harman International, blev vi understøttet af en meget erfaren konsulent (Jesper Krogh Jørgensen), som har en stærk kombination af ’hårde’ og ’bløde’ kompetencer. Jesper var i stand til at yde stor værdi til vores transformation på en meget hurtig måde”

René Svendsen-Tune
President & CEO hos GN Netcom (Jabra), GN Store Nord

Danfoss Logo

“Processen har hjulpet med at sætte kundeloyaliteten endnu mere på dagsordenen i Danfoss, og den grundlæggende filosofi for dette tankesæt og metode er nu med stor succes rullet ud globalt. Jeg finder Jesper Krogh Jørgensen en professionel partner, der leverer gode resultater med en solid forståelse for vores forretning”

Nis Storgaard,
Executive Vice President & Chief Development Officer (CDO), Danfoss A/S